Image Map
Teraz jest N sie 09, 2020 10:56 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: wymiana wtyczki
PostNapisane: Pt paź 15, 2010 10:13 pm 
GRAY KANGAROO - czesto TU zaglada

Dołączył(a): Pn lis 06, 2006 8:03 pm
Posty: 43
Nie znam się na elektryce i postanowiłem zapytać na forum.
Czy jest możliwość wymiany wtyczek np. od miksrera tak aby nie używać adapterów? Po prostu odciąć polską wtyczkę, kupić w w jakimś sklepie elektrycznym samą wtyczkę podłączyć do kabla i po robocie. Da się?
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So paź 16, 2010 6:04 pm 
RED KANGAROO - staly bywalec

Dołączył(a): N kwi 20, 2008 4:17 pm
Posty: 452
Lokalizacja: Perth
Da sie:))))))


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So paź 16, 2010 9:38 pm 
GRAY KANGAROO - czesto TU zaglada

Dołączył(a): Pn lis 06, 2006 8:03 pm
Posty: 43
I tak uczynię :D
Dzieki
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 17, 2011 5:55 am 
GRAY KANGAROO - czesto TU zaglada

Dołączył(a): Wt gru 15, 2009 4:18 pm
Posty: 56
Lokalizacja: była Adelajda
do drobnych rzeczy np. ladowarki do komórki itp. zrobiłem inaczej. Kupiłem w RP przedłużasz 4 gniazdkowy i w nim wymieniłem wtyczkę na australijską - dzięki czemu nie musiałem się bawić w wymianę wszystkich końcówek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL